Some of those contacted the official @Sweden Twitter account – which is manned by a different Swedish citizen each week – to ask: “What happened in Sweden last night?” It was down to Emma, a school librarian, to allay concerns…

Duket se kuqezinjtë e Milanit kanë lënë pas atë periudhë negative që e largoi nga zona Champions dhe fitorja ndaj Fiorentinës i rrit shpresat për të siguruar një vend mes ekipeve të europës. Në 7 javët e fundit  Milani ka…

(TOP CHANNEL) Afati për rivlerësimin e pasurive të patundshme e shty deri më 31 maj të ketij viti. Komisoni i Ekonomisë miratoi propozimin e qeverisë me votat e mazhorancës, opozita nuk merrte pjese në mbledhje. Afati i mëparshëm ishte 28…

5 Funniest Moments from Asian Network Comedy in Watford A countdown of our favourite moments from the Asian Network Comedy night from Watford Palace Theatre featuring Tez Ilyas, Aatif Nawaz, Sukh Ojla, Amir Khoshsokhan and Nabil Abdul Rashid. You can…

A fierce storm, dubbed “bombogenesis” or “weather bomb”, has eased in southern California, while pressing on further north in the US state. Torrential rain, flash floods and mud slides wreaked havoc on Friday and early Saturday, killing at least five…