Humbisni 4 kg me dietën 2 javore me qitro ose portokall


Ata që e kanë shtyrë dietën deri në momentin e fundit, përpara se të heqin rrobat e trasha, nuk kanë edhe shumë kohë. Këto ditë të fundit të marsit dhe 2 javët e para të prillit janë afati i fundit. Në pak ditë, nëse ndiqni regjimin e mëposhtëm ushqimor, do të shihni që pantallonat nuk do t’iu rrinë si më parë. Edhe pasi të keni përfunduar kohën e dietës, përdoreni qitron e shtrydhur në përditshmëri, do të pastrojë organizmin dhe do t’iu heqë ca kilogramë.

Ushqimi që duhet të hani përgjatë dy javëve:

Mëngjes

1/2 portokall të kuq ose 200 ml lëng qitro
2 vezë
2 feta proshutë

Drekë
1/2 portokall të kuq ose 200 ml lëng qitro
Mish (i çdo lloji) Sallatë (çfarëdo)

Darkë
portokall të kuq ose 200 ml lëng qitro
Mish ose peshk, perime (çdo perime jeshile, e verdhë, e shoqëruar me pak vaj ulliri)

Share this post