Foto e ditës : Sky Garden, Londër

Foto e ditës : Sky Garden, Londër

 

Sky Garden, i cili ndodhet në 20 Fenchurch Street, është një hapësirë ​​e veçantë publike me tre kate dhe ofron një pamje 360 gradë të Londrës.

Redaksia Online

zeripopullit.al

 

Share this post