iPhone 8 (iPhone Edition) : Data e mundshme e daljes ne treg dhe çmimi

iPhone 8 (iPhone Edition) : Data e mundshme e daljes ne treg dhe çmimi

 Shkurtimisht:

  • Apple po pregatit hedhjen në treg të iPhone 8, ose iPhone Edition
  • Data e mundshme daljes në treg do të jetë fundi i 2017
  • Çmimi i tij do të jetë mbi 1000 dollarë
  • iPhone 8 do të ketë një ekran OLED  5,8 inç
  • iPhone Edition do të ketë një bateri më të madhe dhe do të karikohet nëpërmjet wireless, pa qenë nevoja që pajisja të jetë në një prizë.

Burimi:LeFigaro.fr

Redaksia online

zeripopullit.al


 

 

 

Share this post