Vezë Pashke me 910 diamantë

Vezë Pashke me 910 diamantë
Ka përmasat e një veze normale, por çmimin e një makine luksoze.

Bëhet fjalë për një vezë Pashke shumë të veçantë që ka dalë në shitje në Britaninë e Madhe. Ajo është bërë me flori të bardhë 18-karatësh dhe e mbuluar me 910 diamantë.

Ajo mund të hapet dhe brenda saj ka vend për dy foto të vogla.

Veza është lançuar nga faqja VeryFirstTo dhe argjendaria londineze Martin Jefferies.

Share this post