Rama: Data e zgjedhjeve nuk shtyhet

Rama: Data e zgjedhjeve nuk shtyhet

Rama: Data e zgjedhjeve nuk shtyhet. PS është bërë si Juventusi, vetëm fiton dhe pas çdo fitoreje akuzohet. Luli i Saliut nuk do zgjedhjet, sepse nuk do vettingun. Çfarë trimash! Më 18 qershor janë zgjedhjet e popullit shqiptar.

Share this post