Prishet sërish miqësia midis Tunës dhe Norës

Prishet sërish miqësia midis Tunës dhe Norës

Është përfolur shumë se mes Nora Istrefit dhe Tunës nuk ekzistonin relata të mira, përkundrazi ato kishin antipati për njëra-tjetrën.

Këto zëra kanë qënë që para se Tuna të fillonte një lidhje me kunatin e Norës, Patrisin, me të cilin pret edhe një djalë. Hera e fundit që ato janë fotografuar bashëk, ka qënë në eventin e inagurimit të biznesit të Elvana Gjatës ku ato thjesht pozuan krah njëra-tjetrës, pa afrimitet. Sot, një detaj tjetër ka rënë në sy të mediave. ‘Artistët shqiptarë’ transmeton se dy këngëtaret e njohura nuk e ndjekin më njëra-tjetrën në rrjetet sociale duke kuriozuar kështu fansat se çfarë mund të ketë ndodhur mes tyre pak javë para se Tuna të sjellë në jetë djalin e saj me Patris Berishën.

Share this post