Princi Charles nuk është shumë i kënaqur me William dhe Kate, i konsideron pa shije dhe falsë

Princi Charles nuk është shumë i kënaqur me William dhe Kate, i konsideron pa shije dhe falsë

 

Njerëzit i kritikojnë ata pothuajse gjithë kohën, por së fundmi pretendohet se Dukën dhe Dukeshën e Cambridge-it nuk e komenton vetëm media për shprehitë e tyre të fytyrës, por edhe babai i tyre.

Në librin “Princi Charles: Pasionet dhe paradokset e një jete të pamundur” i autorit Sally Bedell Smith, Princi Charles konsideronte pozat e çiftit pa shije dhe “fallco”.

Sipas portalit CafeMom, këto u konsideruan si fjalë të ashpra, sidomos kur vijnë nga babai.

Princi Charles duhet të falenderojë djalin dhe nusen e djalit vetëm për një gjë, sidoqoftë. Pas lindjes së princeshës Charlotte në vitin 2015, ai u shpreh: “Po shpresoja për një mbesë, dikë që të kujdesej për mua kur unë të plakem”.

Nga komentet e shumta, duket se ky qëndrim nuk është pritur mirë nga dashamirësit e familjes mbretërore, sidomos kur bëhet fjalë për Dukeshën Kate.

Share this post