Tove Lo tërbon ‘Coachella’, nxjerr gjoksin para publikut

Tove Lo tërbon ‘Coachella’, nxjerr gjoksin para publikut

Nuk dihet nëse e ka bërë për të tërhequr vëmendje ose ashtu e ka ndjerë, por Tove Lo ka çmenduar pothuaj të gjithë të pranishmin në ‘Coachella’ ose le të themi të gjithë meshkujt që ndodheshin në ato momente.

Ajo njihet për veprimet e guximshme në skenë por kjo padyshim ka qënë më i ‘tmerrshmi’.

Gjatë performancës këngëtarja ka ngritur bluzen lart dhe ka treguar gjoksin pa pikë problemi.

 

Share this post