Pa Photoshop! Trupi real i Kim Kardashian

Pa Photoshop! Trupi real i Kim Kardashian

 

Kim kardashin konsiderohet nga të gjithë si femra më e famshme në botë. Meritë për këtë kanë asetet bombastike të trupit të saj.

Madje motra e saj, Khloe, thotë se Kim Kardashian e ka trupin më të mirë në botë. Dhe tani admiruesit mund të gjykojnë nëse është e vërtetë apo jo ajo që ka thënë Khloe.

Së fundmi kanë dalë në qarkullim disa fotografi të reja, të cilat janë publikimit të disa fotografive të reja të 36-vjeçares në internet, ku ajo shfaqet në plazh e veshur me bikini.

Por fakti që i ka bërë më interesante këto fotografi është se këto foto janë të papërpunuara ne Photoshop, gjë që ju jep mundësinë të gjithëve të shohin në origjinal trupin e seksbombës së famshme amerikane, por me origjinë nga Armenia.

Share this post