DËSHTUAN NEGOCIATAT, FLET MË NË FUND MCALLISTER 

DËSHTUAN NEGOCIATAT, FLET MË NË FUND MCALLISTER 

Zv.Presidentit i PPE, David McAllister reagon pas dështimit të negociatave me krerët e politikës shqiptare.Zyrtari i PPE-së thotë se kriza politike rrezikon zgjedhjet në Shqipëri dhe se është koha të kapërcehet bllokimi ndërsa tregon edhe se çfarë nuk shkoi siç duhej në arritjen e konsensusit.

“Kriza serioze politike rrezikon zgjedhjet në Shqipëri, të parashikuara në qershor. Për disa çështje pati shpresë, për çështje kryesore nuk pati sukses, si për datën e zgjedhjeve, apo për qeveri teknike. Është koha të kapërcehet bllokimi politik”, ka thënë McAllister në reagimin e tij duke dhënë kështu edhe një mesazh “ultimativ” për politikën shqiptare.

Share this post