JU PREZANTOJ LOLITAT E REJA!

JU PREZANTOJ LOLITAT E REJA!

Nga Bledi Mane 

JU PREZANTOJ LOLITAT E REJA!
Ajo hallexhija e Leskovikut u detyrua ta shiste fjalekalimin e te bente ndonje leke se e çau tartabiqja ne godinat e qytetit studenti. Perlau leket dhe iku. Iku ajo, iku edhe ironia edhe humori. Tashme Lolita eshte konvertuar ne cinike, qelbanike, nevrike si lezbike. Kete mbremje te ngrohte prilli po u prezantoj 3 nga Lolitet e rinj me damke te vjeter ndaj eshte detyra juaj ti percaktoni korespondimet:

Nje prej tyre vjen erë dhe ka nje moter burgaxhije qe trafikanti i kokaines Durda e perdori si karem per shoqerine. 

Nje prej tyre eshte lezbike dhe e gjeni cdo mbremje ne krevatin e Josefina Topallit. 

Nje prej tyre ka perdorur si fillim mikrofonin e Shijak TV, ka perdorur edhe mikrofonin e lodhur te Besnik Mustafajt kur ky i fundit ishte minister i jashtem. 

Nese gjeni pergjigjet e sakta, perfitoni nje fundjave te terbuar me Shkelqim Peken ne resortin turistik “Shqiperia Erotike me Partine Demokratike” prane bregdetit te Kamzes!

Share this post