Deputeti këndon himnin e Shqipërisë në Parlamentin e Maqedonisë 

Deputeti këndon himnin e Shqipërisë në Parlamentin e Maqedonisë 

Deputeti i Lëvizjes BESA në Maqedoni, Zeqirija Ibrahimi tha se i vjen keq që u keqpërdor rregullorja dhe u lejua që të këndohet himni në Kuvendin e Maqedonisë. 
“Unë e respektoj himnin, por shqiptarët kanë himnin e tyre. Pasi lejuat që të këndohet një pjesë e himnit në gjuhën maqedonase do të këndoj edhe unë himnin e shqiptarëve.

Pas kësaj ai e intonoi himnin kombëtar nga foltorja e Kuvendit.

Share this post