Jennifer Lopez joshëse dhe me uniformë policie

Jennifer Lopez joshëse dhe me uniformë policie

 

Super seksi edhe me uniformë. Jennifer Lopez nuk zhgënjen as e veshur si police.

Ja tek e shohim në xhirimet e filmit ‘Shades of Blue’, seria televizive e cila transmetohet prej më shumë se një viti në Amerikë tek NBC.

JLO luan rolin e një dedektiveje policije të korruptuar në New York, e cila punon me një skuadër antikorrupsion të FBI.

Share this post