META PRESIDENT, VJEN REAGIMI I PARË NGA LSI

META PRESIDENT, VJEN REAGIMI I PARË NGA LSI

Ditët e fundit është diskutuar shumë për kandidatët e mundshëm lidhur me vendin e Kreut të Shtetit.Nga LSI janë propozuar dy emra ku në krye të listës ishte dhe Petrit Vasili zëvendëskryetar i Lëvizjes Socialiste për Integrim, si dhe kryetari i kësaj partie Ilir Meta.

Sot zhvillohet raundi i katër i zgjedhjes së Presidentit dhe një reagim më i mirë nuk mund të vinte Ministri i Drejtësisë, njëkohësisht i përfolur si kandidat për postin presidencial.

“Sot një ditë më e qetë për vendi”-, ka shkruar Vasili, duke shijuar kafen.
Në terrenin politik ndoshta po “fryn erë e ngrohtë”. 

Share this post