PRONARI I ‘BIG MARKET’, I ZË VENDIN BOTUESIT TË NJOHUR, NË LISTAT E PS

PRONARI I ‘BIG MARKET’, I ZË VENDIN BOTUESIT TË NJOHUR, NË LISTAT E PS

Ish-botuesi i njohur Fatmir Toçi, për herë të parë, pas 8 vitesh, nuk do të jetë në listën e socialistëve të Vlorës.
Toçi njihet si deputeti i Labërisë, socialisti më i zëshëm për rrugën e Lumit të Vlores, shkruan dritare.net. Këto zgjedhje, ai nuk është lajmëruar të jetë në listat e PS. Në vend të tij do të jetë pronari i rrjetit të njohur të marketeve Big Market, Vullnet Sinaj.

Sinaj ka 75 markete në gjithë Shqipërinë dhe është nga Selenica e Vlorës.

Modifikuar më Diel, 30 April 2017 21:32

Share this post