Zbulohet oferta e Han dhe Daul për Bashën

Zbulohet oferta e Han dhe Daul për Bashën

Merren vesh lajmet e para nga Brenda mureve të selisë Blu. Komisioneri i zgjerimit Han Dhe Daul po përdorin tone të ashpra kundër bojkotit të PD-së dhe mundësisë për të mos hyrë në zgjedhje. Presioni i tyre i parë ka qenë: Zgjedhjet do njohen edhe pa PD-në. Por përpos shkopit ata kanë treguar edhe karrotën. Han dhe Daul i ka ofruar edhe njëherë opozitës të pranojë ofertën që McAlister Bëri në Tiranë. Pra 4 ministra, kreun e KQZ-së, dhe ndryshime në kodin zgjedhor.
Ndërkohë burime nga shumica bëjnë të ditur se data e zgjedhjeve po diskutohet mes 16 korrikut (PS) dhe 30 korrikut (PD). Një kërkesë tjetër e opozitës është edhe ajo e ndryshimit të jo më 4 por 6 ministrave. 

Share this post