Ngërçi politik, Basha takohet me ambasadorët e BE-së në orën 13:30

Ngërçi politik, Basha takohet me ambasadorët e BE-së në orën 13:30

Pas dështimit të takimit të djeshëm dhe mosarritjes së një marrëveshje për dlajën nga kriza potitike, pritet që Lulzim Basha të takojë sot ambasadorët e BE-së në orën 13:30, bëhet me dije nga mediat.

Ky është takimi i disatë me ta qysh pa hyrjes në çadrën e protestës dhe kërkesës për qeveri teknike e zgjedhje të lira e të ndershme.

Basha deri më tani ka qenë i vendosur duke mos pranuar kushtet të tjera përpos atyre që ka kërkuar nga hyrja në çadër. Ai tha “jo” ehe në prani të  delegacionit të lartë europian pak ditë më parë, po ashtu edhe dje Basha nuk ra dakort më kushtet e Ramës në Presidencë.

Mesa duket këto do jenë lëvizjet e fundit për të arritur në një marrëveshje mes palëve dhe zhbllokimin e krizës politike/

 

Share this post