PS ÇELI ZYRTARISHT FUSHATËN, ILIR META JEP NJË MESAZH NË MOMENTET E FUNDIT

PS ÇELI ZYRTARISHT FUSHATËN, ILIR META JEP NJË MESAZH NË MOMENTET E FUNDIT

Partia Socialiste çeli sot zyrtarisht fushatën për zgjedhjet e 18 qershorit.

Sakaq, Ilir Meta në një aktivitet organizuar për Ditën e Europës ka dhënë edhe njëherë një mesazh për dialog duke pohuar se asnjëherë nuk është vonë.
“Të demostrojmë se jemi në nivelin e vlerave europianiste. Më tepër dialog e më pak arrogancë. Të bëhemi shembull, t’i kthemhemi dialogut, asnjëherë nuk është vonë për të gjetur zgjidhje, me qëllim që Shqipëria të ecë drejt anëtarësimit në BE. Nuk do rreshtin përpjekjet e mia për dialog, bashkëpunim e kompromis “, u shpreh Meta.
Megjithatë vlen të theksohet se prej dy ditësh, nuk është folur më për negociata mes palëve por për protestën e 13 majit dhe zgjedhjet e 18 qershorit.

Share this post