Skenat erotike të Amber Heard në filmin “The London Fields” ndikuan në divorcin e saj nga Depp

Skenat erotike të Amber Heard në filmin “The London Fields” ndikuan në divorcin e saj nga Depp

 

Johnny Depp kishte kërkuar nga gruaja e mëparshme,  Amber Heard, që të mos luante në një film me skena lakuriq gjatë martesës së tyre të trazuar, thuhet në një proces të ri gjyqësor midis tyre. Prodhuesit e filmit “The London Fields”, që nuk u publikua, thonë se ishte Depp i cili e detyroi atë të refuzonte.

Prodhuesit po padisin aktoren Heard për 10 milionë dollarë në refuzimin për të promovuar filmin dhe duke pretenduar “ajo nuk kishte rënë dakord në mënyrë kontraktuale për të lejuar përdorimin e lakuriqësisë” në të, shkruan “Page Six”.

Një avokat për kompaninë e prodhimit, Nicola Six Limited, gjithashtu pretendon se ajo u përpoq të shmangë këtë rast.

Heard pretendon se prodhuesit e filmit kanë përdorur një trup të dyfishtë për të xhiruar skena seksuale “pornografike” dhe shtuan edhe atë në të.
Sipas autorëve të filimit, Natyra provokuese e rolit femëror të Heard në film ndikoi në divorcin e saj nga Depp. Ata pretendojnë se ajo kishte pranuar skenat e seksit por ndryshoi mendjen, me sa duket nën presionin nga Depp i cili, sipas aktores ishte jashtëzakonisht xheloz.

Share this post