150 persona helmohen nga tortat, bllokohet pastiçeria

150 persona helmohen nga tortat, bllokohet pastiçeria

 

Rreth 150 persona me simptoma helmimi janë paraqitur në urgjencën e spitalit Rajonal të Peshkopisë. Mjekët dyshojnë se ata janë helmuar si pasojë e konsumimit të tortave nga e njëjta  pastiçeri në qyteti.

Drejtoria e Shëndetit Publik me konstatimin e rastit ka marrë mostrat dhe i ka dërguar në Tiranë. Në bashkëpunim me inspektoriatin e sigurisë ushqimore ka bllokuar pastiçerinë ne ku dyshohet se janë shitur tortat.

 

Share this post