Të nisësh punën pas pushimeve

Vera po mbaron dhe pushimet tani janë pjesë e kujtimeve.  Para syve tashmë kemi vetëm një moment, rikthimin në punë. E teksa mendojmë të mbajmë një pjesë të nxirjes së trupit pas gjithë asaj lodhje, duhet të mendojmë dhe se…
iPhone 8, dalin data e hedhjes në treg dhe çmimi

Apple po përgatitet për daljen e iPhone8 muajin e ardhshëm, i cili pritet të jetë smartphone më i madh i kompanisë në këto vite. 2017 shënon dhe 10-vjetorin e iPhone-it origjinal, i cili u bë publik për herë të parë…