Amazon vs Google, përplasen gjigantët hi-tech

Amazon dhe Google janë përplasur me njëra-tjetrën dhe shkak për këtë është bërë platforma sociale më e madhe e shpërndarjes së videove, Youtube. Amazon doli me një deklaratë duke akuzuar Google se ka ndërprerë pa asnjë shpjegim shërbimin e Youtube…
Rama: Parlamenti me TV-në e vetë. Jo më 25 kamera në sallë

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se ndërprerja e sinjalit të transmetimit të punimeve të Kuvendit për disa media private është bërë pasi Parlamenti është një institucion që duhet të ketë organin e vetë mediatik. “Si çdo shtet demokratik Kuvendi duhet…