“Jackpot” marramendës, 155 mln paund në pritje të fituesit

“Jackpot” marramendës, 155 mln paund në pritje të fituesit
Të gjithë ata, që besojnë se fati mund t’u trokasë në derë me një biletë, po marrin pjesë në lotarinë “Euromillions”, ku “jackpot”-i kap shifrën e 155 milionë paund.

Edhe pse mundësitë për të fituar shumën e plotë janë shumë të pakta, shumë qytetarë kanë ëndërruar se çdo të bëjnë me aq parà.

Të martën nuk kishte fitues dhe shumë është rritur ndjeshëm për ditën e nesërme. Andy Carter, një këshilltar në Lotarinë Kombëtare në Britani tha se këtë herë “jackpot” do të jetë një nga më mëdhenjtë e fituar ndonjëherë në Europë.

Rekordi “jackpot”-it është fituar në 2011, plotë 161.65 milionë nga Colin dhe Chris Weir.

Share this post