Parisi, qyteti më elegant në botë

Parisi, qyteti më elegant në botë

Parisi është qyteti më elegant në botë sipas një vlerësimi të bërë nga aplikacioni Zalando.

Kryeqyteti francez renditet në krye të 100 vendeve më të kulturuara me Londrën që ka qenë gjithmonë në krye të vendeve më me stil.

Në renditje janë vlerësuar disa faktorë si bukuria arkitekturore si dhe nga vendasit, ata që punonin dhe vizitorë, pastërtia, kultura dhe stili janë vlerësuar nga një grup ekspertësh, arkitektësh etj.

Përveç Nju Jorkut, çdo qytet tjetër në dhjetëshe ka qënë në Europë me Italinë që ka katër prej tyre dhe Franca dy, Parisin dhe Bordonë. Vjena vjen e treta dhe Barcelona e gjashta.

Top Channel

 

Share this post