Njerez si ti jam e bindur Adelë , vijnë me mision në këtë jetë kalimtare

Njerez si ti jam e bindur Adelë , vijnë me mision në këtë jetë kalimtare

Te ikesh ne nje dite si kjo s’mund të jete veçse zgjedhja jote per t’u ngjitur ne parajse Adela . Emer e fytyre bukur nga ato te qëmoçmet bukuri e jo si kukulla plastike . Nuk te dukej me e bukur kjo bote valle , apo deshe rinine e perjetshme , bukurine e perjetshme . Familja e miqte e tu sot jane te hidheruar e trishtuar sa s’mund ta nxere fjala , por jo vetem ata . Tek shihje foto të tuat sot qe mbushnin faqet e ekranet medias të gjithe qe të njohen a jo u ndalen nje moment . Moment trishtimi e reflektimi mbase . �Njerez si ti jam e bindur Adelë , vijnë me mision ne kete jetë kalimtare . Ata jane të zgjedhur e ikin si të tillë . Vijne plot dashuri e mbase nuk mjaftohen nga dashuria tokesore . U lene leksion atyre qe dine të mesojne qe jeta eshte shume e bukur dhe eshte mekat ta çosh dem me urrejtje e ligesi . Ju qe e patet mike besoj keni qene shume të privilegjuar. Kushedi sa shume miresi emëtonte ajo vajze e bukur dhe e dlirë . Uroj të kesh gjetur ate qe kerkoje në perjetësi Adela ! Amen

Redaksia online

zeripopullit.al 

Share this post