Edhe Ju, Mbretëreshë?

Paradise Papers pritet të trondisë sërish botën e politikës dhe jo vetëm Miliona paundë të parave private të Mbretëreshës investohen në fonde offshore në parajsat e taksave të Karaibeve, ka zbuluar një nxjerrje shumë e madhe dokumentesh financiare të quajtura…