10 thënie nga Marilyn Monroe, që mund t’ju bëjnë ta shikoni botën ndryshe

10 thënie nga Marilyn Monroe, që mund t’ju bëjnë ta shikoni botën ndryshe

 

  • Joperfektja është e bukur, çmenduria është gjenialitet dhe është shumë më mirë të jesh totalisht qesharake, se sa totalisht e mërzitshme.
  • Kur është e nevojshme, unë i lë njerëzit të mendojnë çfarë të duan. Dhe nëse ata bezdisen nga ajo që unë bëj, nuk bëjnë gjë tjetër veçse më lënë të kuptoj se jam më e mirë se ta.
  • Bëje një femër të qeshë dhe dije se ajo do bëjë çdo gjë për ty.
  • Hollywoodi është vendi ku do të të paguajnë 1000 dollarë për një puthje dhe 50 qindarka për shpirtin tënd.
  • Është shumë herë më mirë të jesh jo e lumtur me veten, se sa jo e lumtur me dikë tjetër.
  • Suksesi bën që shumë njerëz të të urrejnë. Do të doja të mos ishte kështu. Do të ishte shumë bukur të shijoje suksesin, pa vënë re zilinë në sytë e personave që të rrethojnë.
  • Mendoj se unë përherë kam qenë e frikësuar thjesht nga mendimi për të qenë bashkëshortja e dikujt, sepse unë e di se është e pamundur që dikush të dojë dikë për tërë jetën.
  • Gjëja më e bukur për mua është gjumi, sepse në gjumë të paktën mund të ëndërroj.
  • Unë besoj se gjithçka ndodh për një arsye. Njerëzit ndryshojnë që t’i lësh ata të shkojnë, gjërat shkojnë keq që të mësosh se duhet t’i vlerësoje kur ishin duke shkuar mirë, dhe ndonjëherë ti i beson gënjeshtrave që të kuptosh se nuk duhet t’i besosh askujt tjetër përveç vetes.
  • Një vajzë e zgjuar të puth pa të të dashur, të dëgjon pa të të besuar dhe largohet nga ty përpara se ti të largohesh prej saj.

 

Share this post