Nëse keni këto karakteristika, atëherë jeni njerëz të fortë mendërisht

Nëse keni këto karakteristika, atëherë jeni njerëz të fortë mendërisht

Ti di së të ruash ekuilibrin midis emocioneve dhe logjikës.

Njerëzit e fortë mendërisht gjejnë ekuilibër mes ndjenjave dhe asaj që është logjike.

Ti e kalon kohën tënde në mënyrë sa më produktive.

Njerëzit e fortë mendërisht fokusohen vetëm në atë që duan vërtetë.

Ti i beson aftësisë tënde për t’iu përshtatur ndryshimeve

Njerëzit e fortë mendërisht përshtaten mirë në një botë që ndryshon me shpejtësi

Ti përballesh me frikërat e tua

Njerëzit e fortë mendërisht nuk u shmangen gjërave që kanë frikë

Ti mëson nga gabimet e tua

Njerëzit e fortë mendërisht nuk gjejnë justifikime për veprimet që bëjnë. Ata pranojnë gabime dhe mësojnë.

Ti ke ekuilibër mes asaj që je dhe asaj që dëshiron të jesh

Njerëzit e fortë mendërisht nuk ndalen kurrë për të qenë më të mirë

Ti gëzon për sukseset e të tjerëve

Të jesh i fortë mendërisht do të thotë të dish si të bashkëpunosh

Ti jeton dhe merr vendime në përputhje me vlera e tua

Nëse jeton sipas vlerave ku beson, nuk e ke kurrë problem të marrësh vendime

Të intereson të përmirësohesh dhe jo të dukesh

Njerëzit e fortë mendërisiht nuk kanë nevojë për miratimin e të tjerëve për ato që bëjnë

Ti bën jetë origjinale

Njerëzit e fortë mendërisht janë të ndershëm, pikësëpari me veten e tyre

Ti e di se ia vlen të presësh për triumfin

Njerëzit e fortë mendërisht dinë si të presin për shpërblimin e tyre

Ti i sheh vështirësitë si shanse

Për njerëzit e fortë mendërisht, çdo pengesë është një tjetër shans për t’u rritur

Njerëzit e fortë mendërisht janë mirënjohës

Në vend të duan më shumë, njerëzit e fortë mendërisht mendojnë se kanë më shumë nga sa u nevojitet

Ti ngrihesh në këmbë, pasi rrëzohesh

Për njerëzit e fortë mendërisht, dështimi nuk është fundi i rrugës, por fillimi i saj

Share this post