Category: Lifestyle

Recepsionistët dinozaur ishin në gjendje gatishmërie të mërkurën, pas përurimit të hotelit të dytë në Japoni, ku stafi përbëhet kryesisht…

  Hollivudi ka kthyer vëmendjen tek filmi fantastiko-shkencor “The Matrix”. Warner Bros tha se është në fazat e para të…

Zakonisht media dhe kritika britanike shkruan vetëm pas fillimit të shfaqjeve artistike, por kësaj here prestigjozja “The Sunday Times” e…

Të ndjekësh modën për shumë femra është jetike, por ka edhe nga ato që preferojnë të shfaqin diçka të veçantë…

Dy dekada më parë islandezët ishin populli që abuzonte më shumë me drogën dhe alkoolin dhe shifrat ishin alarmante sidomos…