Taking too long? Close loading screen.

“50 hijet e Vinit dhe Gridës” dhe Ermal Meta në Sanremo. Plas gallata në rrjetet sociale

Mesazhet erotike mes Ervin Salianjit dhe personit me emrin GD, kanë shkaktuar një humor dhe debate në rrjet.

Kjo, për shkak se mesazhet për më tepër, shkëmbeheshin në sallën e parlamentit, aty ku në fakt ata paguhen për të ngritur shqetësimet dhe hallet e qytetarëve që i kanë zgjedhur deputetë.

Përveç revoltës, në rrjet ka plasur edhe humori.

“50 hijet e Vinit dhe Gridës”, shkruan një komentues, duke iu referuar filmit të famshëm erotik, “50 hijet e Greit”.

Ndërsa një tjetër shkruan po me humor, “kur bën dashuri dhe Salianj mafishja, mos mbetë njeri… Fotot janë marrë nga Brryli Brodway.

Next Post

Stay Connected with Us

Recent News

%d bloggers like this: